2 stjernerRødvin

Villa Paradiso, Montepulciano d'Abruzzo, 2003, 12,5% (Abruzzo, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
39,95 i SuperBrugsen og Kvickly

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

I det, der er begyndt at ligne en føljeton med overskriften "Den vanskelige jagt på den gode pizzavin", bringer vi i denne uge følgende:

Vinen lægger ud med en sødlig, lidt parfumeret duft, som antyder at vinen har frugt. Hvilket den også har de første 10 minutter, hvorefter det går hurtigt ned ad bakke.

Herefter er der tale om en småkedelig og lidet givende oplevelse, hvor frugten øjensynligt stort set er piftet af, hvilket er utroligt for en vin der er lidt over et år gammel. Sammen med det enkle pastamåltid virker vinen tilmed noget vandet.

Det er lidt fantastisk at skulle sige om en vin til 40 kr. at den er for dyr. Men det er den.

Stadig ingen munter historie, så vi leder videre og håber på happy end.

November 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.