4 stjernerRødvin

Vigorello, Toscana, San Felice, 2007, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,00 i føtex / 149,00 i Bilka

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vin, udpræget italiensk i udrykket trods det at den fremstillet udelukkende af "franske" druesorter: Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot.

Tør og med god struktur. Ganske tannisk til at begynde med, men den bliver blidere med luftning, og der kommer sødme til, hvilket samlet gør den mere fremkommelig. Harmonisk og helstøbt.

Smagt dagen efter samme producents Chianti Classico Riserva, Poggio Rosso fra samme årgang, fremstår Vigorello venligere og mere mainstream. Det er smag og behag, hvilken vin man foretrækker. Som vinene udtrykker sig nu, kan Helle bedst lide Vigorello, mens jeg klart foretrækker Poggio Rosso.

Marts 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.