4 stjernerRødvin

Vigorello, Toscana, San Felice, 2004, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
149,00 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

San Felice's bud på en supertoscaner er dette år fremstillet af 40% Sangiovese, 40% Cabernet Sauvignon og 20% Merlot. Ganske potent vin med italiensk karakter med inkludering af et internationalt snit.

Duft af krydret fyrreskov, bær og blyantspids. I munden er vinen først ganske tør, men med luftning dukker vinøse bærsmage frem. Vinen viser sig fra den noget ulmende side, hvor den først virker ganske stram i betrækket, for senere at bløde op og afslutte med et ordentligt tanninbid.

De tre druesorter giver en fin smagssyntese, men hvor de sidste årgange vi har smagt af Vigorello trods Cabernet og Merlot smager udpræget sangiovesisk, så slår det fremmede i denne årgang mere igennem, uden at det toscanske ophav fornægter sig.

Klassisk stil, der giver indtryk af gemmepotentiale.

December 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.