3,5 stjernerRødvin

Vigorello, Toscana, San Felice, 2003, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,00 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er fire stjerner fra Helle, tre fra mig. Helle synes virkelig godt om vinen, mens jeg finder den ok og lidt vel tør.

Vinen har en virkelig god duft, som antyder mere smag end vinen har. Vinen er harmonisk med moderat struktur og fungerer især godt sammen med mad.

Ligesom vi har fundet det i andre årgange af vinen, smager den umiskendeligt toscansk og sangiovesisk, på trods af at over halvdelen af drueblandingen er fransk, nemlig 40% Cabernet Sauvignon og 15% Merlot, mens der "kun" er 45% Sangiovese. Vinen er lagret 18-20 måneder på franske barriques, men det fornemmes ikke; vinen smager meget mere traditionelt. Så her vinder geografisk oprindelse altså klart over alt andet.

Februar 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.