3 stjernerRødvin

Verduno Pelaverga, Burlotto, 2010, 14% (Piemonte, Italien)

Kvalitet-pris: OK
104,00 hos Supermarco

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ren og lys vin med markant bitterhed.

Lys farve med brunligt skær. Smag af jordbærsaft og Campari med dennes karakteristiske bitterhed. Fornemmelse af meget lavt tanninniveau. God friskhed.

Med luftning dæmper safttonen sig, og vinen fremstår mere vinøs med den ganske stærke bitterhed som et gennemgående træk.

Vinen er upåklagelig rent teknisk set, så det er det subjektive smagsaspekt der er afgørende for de tre stjerner.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene; det er tænkeligt at Helle ville have takseret den lavere grundet bitterheden.

April 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.