3 stjernerRødvin

Vecchio Sogno, Negroamaro, Salento, Tenuta Giustini, 2011, 13% (Apulien, Italien) L13127

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duft af mørkt krydret drue. Også smagen er mørk, let krydret, og til at begynde med ret alvorlig og tør. Efter en portion luft mildnes vinen og den vinder i smagsfylde og harmoni. Bedst sammen med mad.

Trods sydlig herkomst holder vinen en relativ og klædelig lethed, hvilket bl.a. den moderate alkoholprocent medvirker til.

En rent teknisk vurdering af vinen kunne godt tilskrive mere end vores tre stjerner, som vi dog holder os på grundet personlig smag.

Juli 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.