Kvalitet-pris: OK
49,00 i Fakta (omdøbt til 365discount)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Robust ripasso, glimrende i sin økonomiske klasse.

Karakteristisk duft af kirsebær og mandel. Til at begynde med forekommer vinen i munden noget grovkornet, men med luftning og sammen med mad, performer den på sit niveau glimrende.

Pæn fylde og friskhed. Mørk smag med et bittert touch, smag der faktisk har mindelser til Amarone (hvilket på ingen som helst måde gør den til en mini-Amarone, som reklamer tit påstår om ripasso vine). Moderate 13% alkohol.

Demonstrerer til en overkommelig pris, hvad ripasso vin er for noget.

September 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.