Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Valpolicella Classico Superiore, Salvalai, 2003, 12,5% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris: OK
47,50 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Nu hvor bøgen er sprunget ud og sommeren er på vej, frister de lettere og lysere vine. Når det skal være rødvin, er Valpolicella en klassisk repræsentant, der gør sig godt i den forbindelse.

Vinen her fra Salvalai er rigtig god, ren og vellavet. Smagen er hen ad let bitre hindbær (en association, sådan nogen findes næppe i virkeligheden) og kirsebær, mellemlys med et mørkt strejf. Vinen er ren og harmonisk, har god og lidt tør frugt.

Velegnet til fx sommerfrokost eller ikke for tunge pastaretter, vegetariske eller med lyst fjerkræ.

Maj 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.