Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
169,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Slank, frugtig og frisk med den ekstra ripasso-fylde.

Vinøs og frugtig duft. Smagen er ligeledes frisk og frugtig, lidt hen ad friske solbær med et skud sodavand, ikke nævneværdigt typisk ripasso-smag. Slank og transparent.

Helle bryder sig ikke om hverken smag eller stil, sodavandspræget generer hende. Jeg finder vinen velsmagende, og at den har noget rent, fint og elegant over sig, som adskiller sig fra mange ripasso-vines noget mørkere og tungere stil.

Trods den umiddelbart forekommende lette stil rummer vinen 14% alkohol.

Vi er enige om at den er for dyr.

Januar 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.