1 stjerneRødvin

Valpolicella Classico, Speri, 2002, 12% (Veneto, Italien)

64,00 hos WineWaiter (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi er selv ude om den dårlige oplevelse: vi har for sent fundet anledning til at drikke vinen (købt for 1 1/2 år siden); den skal serveres ung, for at den friske frugt, som bør være et kendetegn for denne type vin, er intakt. Der er kun antydninger af forsvunden frugt tilbage. Den tilbageværende tørre smag er mest i stil med brændt gummi. Ubehageligt.
Det er dog lidt overraskende at vinen er vissen efter knapt tre år.

Vinen forhandles stadig, hvilket er synd for både forhandlerne, der ikke har fået afsat vinen i tide, og de kunder der kommer til at købe den.

Vi har undtagelsesvis ikke vurderet kvalitet-pris-forhold, da vi ikke mener, det giver mening at købe vinen.

Speri er i øvrigt en særdeles god producent, som vi har haft mange gode oplevelser med, så denne selvforskyldte svipser vil bestemt ikke afholde os fra at nyde Speri-vine af alle slags i fremtiden.

Juli 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.