Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Vall Sanzo, Ribera del Duero crianza, Rodríguez Sanzo, 2012, 14,5% (Spanien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
82,79 (ikke-medlemmer), 139,00 (medlemmer) hos Winefamly (medlemsvilkår) / 139,00 hos vildmedvin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Harmonisk struktureret vin med pæn syre og tanniner der skiftevis kradser og fremstår velintegrerede. Nogen sødme.

At vi ikke kommer højere end to stjerner skyldes en markant og ejendommelig parfumeret smagskomponent hen ad kunstig hindbæraroma som i en sodavand. Der er derudover også mørk frugt og en dyb trætone.

Hvis man kan lide smagstypen, får man god valuta for pengene.

Glas: Zalto bordeaux.

Bemærk: Vores vurdering af forholdet mellem kvalitet og pris forholder sig til medlemsprisen hos Winefamly. Den reelle pris bliver dog højere, fordi medlemskab koster 75 kr. pr. måned. Merprisen pr. flaske vil dermed afhænge af antal købte flasker, hvilket vi ikke kan tage højde for i vores vurdering.

Marts 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.