4 stjernerSød vin

Un 15 Novembre, Didier Cornillon, 2006, 12% (Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
500 ml: 175,00 hos Vinmand (ophørt)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget flot dessertvin, koncentreret og fint balanceret. Fremstillet af senthøstede og tørrede druer.

Smuk orange-gylden farve. Første dag med duft og dyb smag af pære, melon, fersken, orangeskal og lak. Dejlig og lidt sirupsagtig sødme, der dog afbalanceres fornemt af en god syre.

I den uge vi havde fornøjelse af vinen, holdt den sig uden problemer, laksmagen forsvinder, og der kommer dufte og smage til hen ad orangelikør med appelsinskal. Hele tiden med den flotte balance mellem sødme og syre.

Maj 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.