4 stjernerRødvin

Trentino, Cabernet Franc, de Tarczal, 2007, 12,5% (Trentino-Alto Adige, Italien) L.23610

Kvalitet-pris: OK
115,00 hos Carlo Merolli

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig og velsmagende vin, der fint parrer god smagsfylde med rar lethed, som bl.a. den relativt lave alkoholprocent giver sit biddrag til.

Udvikler med luftning en god duft med bl.a. jordbær og den for druen karakteristiske blyantspidsning. I munden er vinen slank, frisk og med meget milde tanniner. Smager lækkert, og også i smagen genfindes blyant-elementet. En god lille kernebitterhed er med til at give en god bund.

Cabernet Franc står nok noget i skyggen af Cabnernet Franc, hvilken er synd. Og vinen her viser tydeligt, at druesorten ikke har noget at skamme sig over på egen hånd, tværtimod.

November 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.