4,5 stjerner4 stjerner Helle5 stjerner PrebenRødvin

Trattmann Mazon - Pinot Noir Riserva, Alto Adige, Girlan, 2011, 14% (Trentino-Alto Adige, Italien) L29053

Kvalitet-pris: OK
230,00 hos DoréDelicato
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Superflot vin, udpræget duftende og smagende af stor Bourgogne. Lagret 15 måneder i 12 hl fade og barriques.

Kæmpemæssig og smuk duft, hvor fadet giver en diskret mocca-tone, der balanceres af fin friskhed. Også i munden er vinen flot med vinøse jord- og bær-smage. Stor fylde, let fedme og lille sødme, uden at det går ud over det grundlæggende slanke og friske indtryk. Flot og lang eftersmag, der klinger friskt ud.

Fem stjerner fra Preben, fire store fra Helle, der hen imod slutningen af flasken beklager sig lidt over den høje alkohol og at vinen forekommer hende en anelse tung.

Glas: Zalto bourgogne.

Juli 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.