3 stjernerRødvin

Toscana, San Felice, 2008, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
45,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Frugtig og venligt frisk vin fremstillet overvejende af Merlot med et lille tilskud af Sangiovese og Syrah.

Den frugtige duft og smag forbinder vi på ingen måde med Merlot men klart med Toscana. Og sådan er det typisk med San Felice's vine: De smager mere af deres geografiske oprindelse, og om der så er Cabernet eller Merlot eller andet i. "Fremmede" druer bidrager hos dem mere med en lidt venligere fremtoning end en egentlig druetypisk smag.

Vinen er enkel, venlig med en fin syrefriskhed og et mini-tanninstrejf i baggrunden. Ren og velsmagende. Glimrende pizza-/pasta-vin i den letbenede genre. Med dens venlighed er den nok lidt bredere appellerende end ejendommens Sangiovese-baserede vine - og måske lidt mindre interessant, hvis man holder af Sangiovese's gode bid.

September 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.