3 stjernerRødvin

Toscana rosso, Il Poggione, 2018, 13,5% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af Sangiovese, Merlot og Cabernet, hvilket på den ene side er med til at gøre den til en vin, som vi tror mange vil kunne lide, på den anden side gør, at den er noget karakterløs. Den har en vaniljeagtig sødme, milde og ikke kraftige tanniner og pæn syre, en rigtig pleaser, som godt nok rammer bredt, men som rammer ved siden af, hvis man er Toscana-entusiast af vores støbning.

Glas: Zalto hvidvin.

December 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.