Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2,5 stjernerRødvin

Torres Coronas, 2000, 13% (Spanien)

55,00 (Kan købes mange steder)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Man kan ikke sætte en finger på vinen ud fra en teknisk synsvinkel. Og egentlig heller ikke ud fra en smagsmæssig; der er ikke noget der generer. Den er også OK at drikke til noget mad. Så på sin vis upåklagelig.

Helle kan godt lide den, mens jeg synes den er kedelig.

Jeg holder af, at vinen i en eller anden grad kan stedfæstes. Og vi var enige om, at vi ved en blindsmagning ikke ville have påtaget os at gætte oprindelsesland, højst at den ikke var fransk.

Dette noget upersonlige præg er givetvis med til at den kan glide ned hos så mange. Uden problemer, men hos mig også uden større glæde.

Oktober 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.