4 stjernerRødvin

Tintilia del Molise, Catabbo, 2006, 14,5% (Molise, Italien)

Kvalitet-pris: OK
149,00 (133,00 v. 12 fl.) hos Viniropa (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Fyldig, mørk og meget helstøbt vin. Solmoden, koncentreret og tæt. Stor krop. 14,5% alkohol.

Vinen er frem for alt meget harmonisk og vellavet. Der er ikke noget der stikker ud og forstyrrer indtrykket af stor sammenhæng og helstøbthed. De modne og bløde tanniner er velintegrerede.

I det meget helhedsorienterede og vinøse udtryk er der heller ikke meget markante smage der skiller sig ud. Hvis vi alligevel skal sætte ord på smagen, må det blive hen ad mørke blommer, ind imellem et pift lakrids og et let fornemmelse af helt mørk chokolade.

Vellykket.

August 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.