2,5 stjernerRødvin

tigiolo, Rosso Veronese, Begali, 2011, 14,5% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
194,95 hos Vininorden (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af let overmodne druer, der efter høst er tørret kortvarrigt. 45% Corvina, 45% Cabernet Sauvignon, 5% Rondinella og 5% Merlot lagret to år i 20 hl fade og tonneaux.

Relativt svag duft, der både har mørke og lyse toner. Frugten er saftet og med en sødme i ripassoagtig stil. Der er også toner af tjære og syltetøj. Tanninerne er umiddelbart efter åbning voldsomme. Vinen bliver lidt blødere og mere sammenhængende med luftning, om end tanninerne vedblivende står markant frem. Og det er som om, at frugt og tanniner ikke rigtig vil integreres med hinanden.

Der er tre stjerner fra Preben, to fra Helle der ikke bryder sig om smagstypen og tanniskheden.

Glas: Zalto bourgogne.

December 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.