2 stjernerRødvin

Third Generation, Shiraz, Nugan Estate, 2015, 14,5% (South Eastern Australia, Australien)

Kvalitet-pris: OK
59,95 i Meny

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi købte vinen med henblik på ledsagelse af stærk thaimad, idet vi med sidste årgang oplevede, at den fungerede fint i denne sammenhæng. Men når vi smager på vinen alene, før den i nogen grad bliver mishandlet af den grønne karry, må vi sige, at vi ikke synes den smager godt.

Lidt stikkende næse med bær, gummi, støvet træbark og eucalyptus. I munden er vinen frisk med en smag, der på trods af fraværet af decideret sødme er i retning af frugtgrød med vaniljeessens.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.