3 stjernerRødvin

Third Generation, Shiraz, Nugan Estate, 2014, 14% (South Eastern Australia, Australien) L135189

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,95 i Meny

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Normalt betaler vi mere for en australsk Shiraz, men denne vin købte vi med henblik på noget Thaimad, hvor krydderiernes art og styrke kan skabe vanskeligheder for vinen. Man kan sagtens argumentere for, at øl er et bedre valg, eller hvis det skal være vin: en Riesling med nogen restsødme eller endnu bedre en Gewürztraminer. Men vi havde altså lyst til rødvin, og så er erfaringen, at australsk Shiraz nogenlunde kan klare situationen. Men der er selvfølgelig ikke grund til at ofre en dyr en af slagsen.

Duft og smag med solbær og vaniljesukker. Frugtbetonet med god syrefriskhed.

Til Thaimaden fungerede den fint.

Glas: Zalto universal.

Marts 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.