4 stjernerRødvin

The Stocks, Shiraz, Woodstock, 2007, 14,5% (McClaren Vale, Australien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
359,00 hos Skovgaard Vine (læs om prisvilkår her)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Flot, ren, lækker og harmonisk enkeltmarks Shiraz.

Duft og smag med mørke vinøse bær, cassis og fyrrenåle, let cremet. Strålende harmoni mellem vin og fad, sidstnævnte helt integreret.

Der er både fin syre og lækker sødme. Ingen tanninfornemmelser før de sidste naturligt grumsede mundfulde. En slikagtig komponent er med til at smøre godt uden at det på nogen måde kammer over og bliver vulgært.

Meget vellykket. Fire store stjerner.

Et-styks pris på 359 kr. forekommer ganske voldsom. Denne pris ser da også først og fremmest ud til at fungere som tilskyndelse til at man ikke køber én men 12 flasker. Suk!

Vinen er anmeldt af Preben alene.

Oktober 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.