5 stjernerRødvin

The Riebke - Shiraz, Teusner, 2010, 14,5% (Barossa, Australien)

Kvalitet-pris: OK
199,00 hos Atomwine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Herlig Shiraz, især efter nogle timers luft.

Duft med mørke bær plus krydring. I munden er vinen stærk, koncentreret og mættende - det er ikke en vin man drikker en halv flaske af inden maden er på bordet. Bærmættet med mild syre og en finale med lidt mørk chokolade-sødme, blid peber og helt milde og fine tanniner. Cremet og lækker. Super sammen med mad.

Hvor vinen til at begynde kun forekommer middel-spændende, så vinder den med luftning i skønhed, harmoni og vinøsistet, og jeg (Preben der anmelder vinen alene) ender på fem stjerner.

Glas: Zalto bordeaux.

Marts 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.