2,5 stjerner2 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

The Gentleman, Cabernet Sauvignon, Teusner, 2017, 14,5% (Barossa, Australien)

169,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Solbær, solbærbusk og marmelade i næsen. God friskhed i munden, men også en del tyk marmelade-sødme og vaniljesukker, der til sammen på et tidspunkt fik vinen til at fremstå vulgær.

Sammen med krydret mad går det bedre. Men ingen af os er specielt glade for vinen. Tre stjerner fra Preben, to fra Helle.

På baggrund af vores manglende entusiasme har vi undtagelsesvis valgt ikke at vurdere forholdet mellem (oplevelses)kvalitet og pris.

Glas: Zalto bordeaux.

Maj 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.