3 stjernerRødvin

TerreDelSol, Sangiovese di Romagna, Pennita, 2003, 14% (Emilia Romagna, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
95,00 hos Rexwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Udpræget madvin med tør og lidt gammeldags frugt.

Sparsom duft - men der er heller ikke tale om en vin, hvor det giver mening at lede efter nuancerede dufte: Vinen skal på bordet sammen med den gode italienske hverdagsmad, der godt må smage koncentreret af tomater og stærke krydderier.

Smagen er især til at begynde med ret tilbagetrukket, men åbner noget med luftning. Men igen: Først når der har været mad i munden, viser vinen sine dyder, og her gør den det rigtig godt.

Vinen er ganske koncentreret og mørk med et godt skud moden garvesyre. Den for typen moderat høje alkoholprocent er med til at give vinen en vis cremet "fedme".

Vores oplevelse et at vinen er mindst 20 kr. for dyr.

November 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.