3 stjernerRødvin

Tempranillo, Vino de la Tierra de Castilla, Rasgón, 2012, 13% (Spanien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
74,95 hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ren og sødmefuld vin med noget parfumeret og tyggegummiagtig aroma.

Næsen er saftet frugtig på næsten Beaujolaisk manér. I munden er vinen meget ren med ung og helt åben frugt, der rummer en blanding af blå og røde bær, som dog domineres af en saftevands- og tyggegummigagtig smag.

Vinen er ganske sød og mangler efter vores smag friskhed. Pæn lille struktur med lækre tanniner, der stiver vinen af og hæver den over saftstadiet.

Vinen rammer slet ikke vores smag, og vi spørger os selv, hvem der kunne blive glade for den. Vores oprigtige bud på et svar er: Unge mennesker, som er tilvænnet Coca Cola og andre søde læskedrikke, og som ønsker - men har svært ved - at tage hul på vinens verden, hvor tørhed, syre og vinøsitet ofte vil give modstand.

August 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.