3 stjerner2 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Sta. Rita Hills, Pinot Noir, Sandhi, 2020, 13% (Californien, USA)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Næsen oser af Pinot Noir, hvor det forekommer, at der er masser af stilke med. Smagen er i samme stil med god syre og en anelse kernebitterhed. Nogen lidt misklædende sødme især i finalen. Sødmen dæmpes noget efter et par dage. Milde tanniner. Stor harmoni. Den pæne koncentration går i nogen grad udover oplevelsen af elegance.

Fire stjerner fra Preben, to fra Helle, der ikke bryder sig om smagstypen, på trods af at hun er meget glad for rød Bourgogne.

Glas: Zalto bourgogne.

Maj 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.