Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Spelt, Montepulciano d'Abruzzo, La Valentina, 2009, 14% (Abruzzo, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
249,00 (139,00 v. 6 fl.) hos Gallovini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Tør vin, der mest byder på struktur, som til gengæld er seriøs.

Tør og lidt tjæret duft med fyrrenåle. Også smagen, som der ikke er så meget af, er tør, og stilen er lidt streng. De sidste mundfulde - nogle timer efter åbning af flasken - er de bedste og mest givende, og her er fire stjerner et øjeblik under overvejelse. Så vinen har tydeligvis godt af luft.

Glas: Zalto bordeaux.

Bemærk: Billedet af vinen på Distinto's hjemmeside er en slank flaske, hvor vores (fra Gallovini, hvor vinen i øvrigt for syv måneder siden kostede 149,00, og hvor man med den nyopskruede pris kan spare 48% ved 6 fl...) var en buttet flaske, og Distinto angiver en anden alkoholprocent, end vores vin havde. Vi regner med, at disse forskelle skyldes upræcisheder hos Distinto, og at Distinto's vin er den samme, som den vi har smagt.

September 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.