Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Spätburgunder trocken, Meßmer, 2009, 13,5% (Pfalz, Tyskland)

Kvalitet-pris: OK
125,00 hos Ubbe's Vinhandel

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Stilmæssigt meget Bourgogne-agtig vin, dog en del mere pågående og umiddelbar i udtrykket end vanligt for Bourgogne.

Superflot duft med røde bær og træ i fin harmoni, også lidt muld; meget åben og nærmest påtrængende, ret høj klasse og udpræget Bourgogne-agtig.

Smag med jordbær og ribs som primære associationer. Ikke helt på højde med duften, og vinen kræver nogen luft, før et lidt vandigt "hulrum" i midtersmagen fyldes ud. Pæn friskhed og god dybde med en lille klædelig tanninbitterhed i finalen.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

Glas: Zalto bourgogne.

April 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.