Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Soltane, Mornag, Kurubis, 2006, 13,5% (Tunesien) L.01

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
70,00 (67,00 v. 6 fl.) hos Vinmand (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Velsmagende, ren og pleasende vin med bred appel. Fremstillet af Syrah, Carignan og Mourvèdre.

Lækker, åben og vinøs drueduft, skovbær med lidt vanilje. Samme type smag, cremet med moderat friskhed og nogen sødme især i eftersmagen.

Vinen er meget mildt og let struktureret, og der er ikke noget, der hæfter sig i munden, hvor vinen forsvinder ret hurtigt. Det gør den til gengæld yderst drikkevenlig, og vi forestiller os, at den kunne have stor appel til de fleste, mens entusiasten formodentlig vil savne noget bund og modstand.

Kvalitet-pris-vurderingen forholder sig (som altid) til 1-styksprisen. 6-styksprisen passer nogenlunde.

April 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.