4 stjernerRødvin

Solealto, Sicilia, Nero d'Avola, 2002, 13% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
49,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin! - Blød, mørk og tør frugt. Det solmodne skinner igennem som en let sødlig tone i baggrunden, en smagskomponent, som man ofte finder i vine fra varmere himmelstrøg. En dejligt behersket alkoholprocent på.

Den har også en glimrende struktur og balance i sin klasse; garvesyrestrejfet er fløjlsblødt.

Meget bredt anvendelig til al mulig forskellig slags hverdagsmad.

Vi vil tro, at mange vil kunne lide den, uden at den vil være intetsigende for vinentusiaster, en balance der i sig selv er en svær at finde.

Pris/kvalitet-forholdet må siges at være fordelagtigt. Det er efterhånden svært at få en blot hæderlig Chianti i det bedre dagligvins-niveau til under 60 kr. Og selv om vi her har med en helt anden vintype at gøre, så kan vi sige, at i samme niveau får man altså væsentligt mere for penge her.

Maj 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.