Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
64,50 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Først lige en kort beskrivelse da de færreste formodentlig kender Brachetto d'Acqui. Der er (for det meste) tale om en lys rød, naturligt sød og boblende dessertvin med lav alkoholprocent. Den har således et markant slægtskab med den mere kendte Moscato d'Asti. Udover farven er der i høj grad smagen til forskel. Brachetto'en smager af jordbær og hindbær.

Den smagte vin er superherlig. Farve som en lys rødvin og med fine og festlige bobler. Udpræget jordbær-/hindbær-smagende, derudover et indslag af kærnemælk (det er mindre pudsigt end det lyder).

Vinen er lækkert sød og har parallelt hermed en liflig og meget dejlig friskhed, lige tilpas af begge dele.

Meget lækker og festlig vin. Man får meget sjov og velsmag for pengene. Navnet Sogno rosso betyder Rød drøm, hvilket er ganske velvalgt.

Marts 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.