3 stjernerHvidvin

Soave Classico, Inama, 2022, 12% (Veneto, Italien)

Vinen er fremstillet af 100% Garganega.

Efter at Preben for et par uger siden hos producenten smagte dennes største Soave Classico, I Palchi, der var vidunderlig, skulle vi lige se hvad deres basis-Soave til en fjerdel af prisen (hos producenten), kunne. Her er vi i den mere ordinære afdeling.

Duft med ret landig frugt og lidt halmstøv. Smagen er enkel, frisk, indledningsvis med en del bitterhed, der dog bliver tålelig med luftning.

Tre små stjerner.

Glas: Zalto hvidvin.

September 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.