4 stjernerSpiritus

Single Malt Scotch Whisky, 10 years old, Viking Scars, Highland Park, 40% (Islands, Skotland)

Kvalitet-pris: OK
279,00 hos Vault of Spirits / 281,00 hos bevco / 298,00 hos SprutGiganten / 349,95 hos nemlig.com / 350,00 (264,50 v. 2 fl.) på bilka.dk / 350,00 i føtex / 350,00 i Bilka / 359,00 hos Whisky.dk

Whiskyen er lagret overvejende på europæiske og amerikanske sherry seasoned (kender ikke noget dansk ord) fade. Den er ikke tilsat farve.

Whiskyen er relativt let og ret klassisk. Ganske diskret sødme. Lidt mainstream men dejlig og nyttig, når man ikke nødvendigvis er i stødet til at tænke for meget over, hvad man drikker. Nogle gange smages et subtilt strøg røg, der ikke vil kunne genere whisky-nydere, der normalt ikke er til røget whisky.

Whiskyen er anmeldt af Preben alene.

Februar 2022
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.