Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Vellykket vin fremstillet af Freisa, Barbera og lidt Nebbiolo (ifølge forhandleren 40%/40%/20%) lagret 12 måneder i små fade.
Lækker duft, som forekommer mest at være af Nebbiolo-observans på trods af den lave andel af sorten i blendet.
Også smagen er lækker, er tør og på samme tid en smule "streng" og med fin mildhed, som sikkert overvejende er Barbera's fortjeneste - druerne spiller rigtig godt sammen. God og blød friskhed.
Tanninerne forekommer umiddelbart efter åbning relativt milde. Med luftning strammer vinen noget til, og Nebbiolo's fingeraftryk forekommer her at øges i styrke - eller kan det være Freisa? Vi kender ikke denne druesort nok til at kunne indkredse dens smag eller bidrag til struktur og stil. Vigtigst er under alle omstrændigheder det vellykkede samspil.
Vinen er (grundet Nebbiolo) smagt og anmeldt af Preben alene.
Glas: Zalto bordeaux.