Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Rimelig men noget defokuseret vin fremstillet af Freisa, Barbera og en smule Nebbiolo delvis lagret på små fade i 12 måneder.
Vinen har moderat, tør og alvorlig frugt, god friskhed og efter nogen luftning dukker lidt tanniner af lidt streng observans op.
Producenten skriver på bagetiketten, at det ikke er altid, at mange ingredienser skaber en god ret, men at et ægteskab nogle gange kompletterer partnernes karakteristika. I dette tilfælde synes vi det er som om, at de enkelte druer ophæver hinandens kvaliteter frem for at supplere eller komplettere, så det bliver mere hverken-eller end både-og.
Men ser man bort fra den vinkel, så er det isoleret set et rimeligt glas vin.
Dag 2 hang vinen bedre sammen, hvilket kunne antyde at vinen kan udvikle sig positivt ved yderligere nogen lagring. Om det kunne udløse en højere vurdering, kan vi aktuelt ikke afgøre.