Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
1 stjerneRødvin

Shiraz, Victoria Park, 2017, 13,5% (Australien)

99,00 hos H.J. Hansen Vin/Vinspecialisten / 100,00 (87,00 v. 6 fl.) hos vildmedvin / 100,00 hos Dahls Vinhandel / 100,00 (95,00 v. 3 fl., 85,00 v. 6 fl.) hos Billigvine.dk / 119,75 hos Brønshøj Vinhandel

Vi anser det for en vigtig kvalitet ved en vin, at en mundfuld giver lyst til en mere. Men med denne vin er det omvendt: Helle vil slet ikke drikke den, og Prebens lyst til at drikke mere falder for hver mundfuld, og til sidst forsvinder lysten fuldstændig, og glasset bliver ikke tømt.

Frastødende næse med en uskøn blanding af tjære og syltetøj. Vinen smager indledningsvis frygteligt. Det bliver knap så slemt med lidt luftning, men altså, den smager bare ikke godt.

Frugten er krydret med bitterhed og bark, og der er en uskøn vammel tone, på trods af at vinen er helt tør. God friskhed.

Vi undlader undtagelsesvis at vurdere kvalitet-pris-forhold, som på baggrund af vores oplevelse ikke giver nogen mening.

Glas: Zalto bordeaux.

September 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.