2,5 stjerner1 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Sgarzon, Teroldego, Vigneti delle Dolomiti, Foradori, 2015, 12,5% (Trentino-Alto Adige, Italien) L.08/16

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
295,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ren og meget specielt smagende vin. Lagret otte måneder på amfora. Grundet den noget aparte smag er der én stjerne fra Helle, fire fra Preben, hvilket ikke skyldes smagstypen, som ikke begejstrer, men især renheden, som er med til at give drikkeglæde.

Duften har mørk frugt med en svag naturvinstone. Vinen er saftig, og også smagen er mørk og som nævnt ganske speciel med et lidt "stilket" præg. Kroppen er slank på grænsen til det spinkle.

Vanskeligt begribelig pris: Der er vinoplevelse i glasset til under det halve af hvad vinen koster.

Glas: Zalto bourgogne.

Marts 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.