Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Sedàra, Sicilia, Donnafugata, 2005, 14% (Sicilien, Italien)

Kvalitet-pris: OK
80,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Der er heldigvis vine, der ind imellem minder en om, at det at drikke vin godt må handle om den enkle og umiddelbare glæde ved at indtage en flydende substans, den type glæde, der gør sit til at slå analyseapparatet fra. I et ansigt kan det aflæses som at panderynkerne forsvinder og mundvigende bevæger sig opad. Nærværende Sedàra er sådan en vin.

100% Nero d'Avola, solmodne og friske bær, skøn, ren, ligetil og uhyre vellavet. Ren drikkeglæde, der sagtens tåler selskab af mad med tomater og krydderier.

August 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.