3 stjernerHvidvin

Scheurebe trocken, Keller, 2011, 12,5% (Rheinhessen, Tyskland)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
119,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ok som "terrassevin" men i forhold til megen anden tysk hvidvin forekommer vinen ret uinteressant, småkedelig faktisk.

Første dag byder den på en lækker, ærketypisk tysk duft. Der er (selv om det ikke lyder så tysk) både toner af krydret hø og et strejf tropisk frugt.

I munden er vinen mild, tør og lidt flad, og smagen er mindre oplivende end duften stiller i udsigt, lidt kedelig.

Vinen vinder spændstighed og liv efter en dag i køleskab. Men både duft og smag er her mere enkel og neutral og med en lille bitterhed i finalen. God som "uforpligtende" glas på sommerterrassen.

Alt i alt er vinen mere ordinær end producentens langt billigere basis-Riesling. Så hvad skal den egentlig gøre godt for?

Juli 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.