2 stjernerRødvin

Scarlatto, Sangiovese di Romagna, San Lorenzo In Scanno, 2004, 12,5% (Emilia Romagna, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
62,00 hos Langhe Vine (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Enkel og frugtig stil, frisk, ren, lettere syrlig og uden det lille bid af garvesyre, som næsten altid er til stede i Sangiovese vine fra Toscana. Lettilgængelig og relativt alkohol-let, 12,5 %.

Det nærmeste vi kan komme en karakteristik af duften er, at den minder om billig, og lidt sprittet tawny portvin (dog uden sødmen). Smagen er også noget primitiv og uden charme. Vi kan ikke genkende noget der har med Sangiovese at gøre, sådan som vi kender druens udtryk fra Toscana, men vi er selvfølgelig også i Emilia-Romagna.

Vi mener at vinen burde koste max 45 kr.

Oktober 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.