3 stjernerHvidvin

Sauvignon Blanc, Premium Selection, Marlborough, Selaks, 2009, 12,5% (New Zealand)

Kvalitet-pris: OK
54,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ærketypisk new zealandsk Sauvignon Blanc med fuldtonende duft og smag af stikkelsbær, græs og hyldeblomst. Frisk med en mini-kinnin-bitterhed i eftersmagen.

Vinen blev "testet" i forbindelse med vores forsøg på at finde en vin, der - til et bredere sammensat selskab - kan matche friske asparges, og det gør den glimrende. Og i og med at den år efter år har været at finde i Netto, er der også grund til at tro, at vinen har bred appel.

God kvalitet. Subjektivt er vores begejstring for smagstypen med meget hyldeblomst dog begrænset. Vi tyer hellere til Loiredalen, hvis det skal handle om Sauvignon Blanc - uden at vide, hvordan vinene derfra klarer de vanskelige asparges.

April 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.