Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Frisk, aromatisk og ganske velsmagende vin med god smagsfylde.
Markant duft og smag af hyld, som vi har før mødt i Sauvignon Blanc vine fra New Zealand. Og netop den smagskomponent er vi subjektivt ikke så begejstrede for. Måske dette skyldes minder fra barndommen om den hyldebærsuppe, man blev fodret med, når man var syg.
Vi har læst anmeldelser fra folk, som vi respekterer, og som roser netop denne smagstype og erklærer den som typisk for Sauvignon Blanc. En ting er, at vi på det subjektive plan ikke deler smag, en anden ting er, at vi har lidt svært ved at forstå at smagen skulle være så typisk for druen, når vi snakker ikke-New Zealand.
På baggrund af vores smag anbefaler vi klart, at vil man have god Sauvignon Blanc, så skal man søge i de klassiske franske distrikter for denne drue: Sancerre og Pouilly-Fumé. I de bedre vine herfra har vi ikke mødt mindelser til barndommens halsbetændelser.