4 stjernerRødvin

Sant'Urbano, Valpolicella Classico Superiore, Speri, 2000, 13% (Veneto, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
115,00 hos WineWaiter (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen har den friskhed og enkelhed som kendetegner Valpolicella vin, men den har derudover ekstra fylde og vægt, som skyldes at den er fremstillet af druer, der er tørret i en kort periode (den er vinificeret i november efter høsten). Vinen har derudover ligget to år på store fade.

Vinen fremstår slank, og smagen er hen ad mørke, friske kirsebær med et letbittert touch. Vinen bliver klart bedre ved luftning og ender med at finde sig selv i god harmoni. Glimrende Valpolicella med fin smagsfylde.

Helle er meget tilfreds med vinen, mens jeg savner lidt charme.

April 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.