3 stjernerRødvin

Saint-Émilion Grand Cru, L'Union de Producteurs de Saint-èmilion, 2012, 13% (Bordeaux, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
94,95 i Lidl

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Seriøs vin med noget bitre tanniner.

Duften er fornøjelig og indbydende med røde Bordeaux-bær. I munden er vinen mere lukket, især umiddelbart efter åbning. Noget alvorligt udtryk, men med luftning begynder vinen at byde på noget, man kan fornøjes over; den vokser og åbner. Tanninerne er meget bitre, ligesom at bide i en vindruekerne.

Vinen var i foregående årgang mere umiddelbart tilgængelig og lækker. Om nærværende årgang med tiden kan komme til at byde på noget mere fremkommeligt, og om tanninerne kan blødgøres, kan kun tiden vise.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.