Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
142,00 hos Vinbutikken.dk
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget dejlig og karakterfuld vin.

Ganske kompleks duft og smag, krydret og med honningmelon inklusive nogen sødme. Vinen er livfuld i munden, har stor smagsfylde. Fint afstemt syre. Der er en lille karameltone i eftersmagen, hvilket kunne være tegn på fadlagring. Vinen klinger ud med en på den gode måde letbitter tone, der medvirker til at give god dybde.

Vinen mætter og tilfredsstiller grundet smagsfylde og karakterfuldhed. Fire store stjerner.

Bemærk: Den smagte vin stammer ikke fra den danske forhandler men er købt (af en af vores læsere) direkte hos producenten, så da vi ikke kender producentens aftapningspolitik, kan vi ikke vide, om den smagte vin er helt identisk i forhold til den her i landet forhandlede.

Glas: Zalto hvidvin.

April 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.