Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

rot 4, Trauben, Liebe und Zeit, Strohmeier, 2011, 13% (Steiermark, Østrig) L0313

Kvalitet-pris: OK
245,00 hos österreich vin
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig og meget personlig naturvin, der hverken er klaret, filtreret eller tilsat svovl. Fremstillet af Zweigelt og Blauer Wildbacher.

Næsen er første dag ved hver ophældning udpræget reduktiv med særegen og ubehagelig lugt af bondeland på den dårlige måde og varme traktordæk. Det forsvinder ved luftning i store Bourgogne-glas, hvor god vin-duft gradvist dukker frem.

Ganske anderledes i munden: mild, frisk og ren frugt, til at begynde med saftet og ikke så vinøs. Mild burgundisk struktur. Med luftning udvikler smagen sig i mere vinøs retning men beholder det lidt saftede præg. Subtil antydning af fad. Frisk og næsten læskende.

Anden og tredje dag dufter vinen "normalt" og godt af vin, og den smager stadig godt, rent og landligt på den helt gode måde. Interessant og fornøjelig at drikke.

Vinen, der første dag som nævnt var i underskud af ilt, viste sig at være meget modstandsdygtig overfor samme. Og faktisk var vinen bedst på tredjedagen. Et sjældent forløb for en rødvin.

Glas: Zalto bourgogne.

Januar 2014
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.