Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Dejlig og meget personlig naturvin, der hverken er klaret, filtreret eller tilsat svovl. Fremstillet af Zweigelt og Blauer Wildbacher.
Næsen er første dag ved hver ophældning udpræget reduktiv med særegen og ubehagelig lugt af bondeland på den dårlige måde og varme traktordæk. Det forsvinder ved luftning i store Bourgogne-glas, hvor god vin-duft gradvist dukker frem.
Ganske anderledes i munden: mild, frisk og ren frugt, til at begynde med saftet og ikke så vinøs. Mild burgundisk struktur. Med luftning udvikler smagen sig i mere vinøs retning men beholder det lidt saftede præg. Subtil antydning af fad. Frisk og næsten læskende.
Anden og tredje dag dufter vinen "normalt" og godt af vin, og den smager stadig godt, rent og landligt på den helt gode måde. Interessant og fornøjelig at drikke.
Vinen, der første dag som nævnt var i underskud af ilt, viste sig at være meget modstandsdygtig overfor samme. Og faktisk var vinen bedst på tredjedagen. Et sjældent forløb for en rødvin.
Glas: Zalto bourgogne.