Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Rosso Passo, Rosso del Veneto, Lenotti, 2008, 12,5% (Veneto, Italien) L 18039

Kvalitet-pris: OK
50,00 hos vildmedvin (import: Østjysk Vinforsyning - for private: Vinoble)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Frugtig, meget blød og ganske letbenet vin. Fremstillet af Sangiovese og Merlot.

Vinen er helt åben, umiddelbar og imødekommende. Der er lidt saftevand og bolche over den med nogen sødme parret med pæn og mild friskhed. Kun et helt minimalt tannin-strøg, som man skal lede efter.

Stor renhed i udtrykket og god smagsfylde.

Passer nok bedst til sommerbrug eller lette retter med lyst kød.

En nevø i familien, der nærmer sig de 18 år, har indtil videre foretrukket cola og sportsvand frem for øl og vin. Vinen her kunne godt være bud på en overgang fra sodavand til vin, hvis han en dag skulle få lyst til at forsøge sig.

August 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.