2 stjernerRødvin

Rosso di Puglia, Vinarte, imbottigliato da Angelo Rocca e figli, 2001, 11,5% (Apulien, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
19,95 i Rema 1000

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her spiller prisen en væsentlig rolle for vores anbefaling. Vinen er OK i den lette genre og alligevel med pæn smagsfylde.

Geografisk område, druetyper eller andre former for særpræg kan næppe identificeres. Det ville også være et absurd forlangende til den pris.

Et eksemplar var for os nok. Vi vil hellere betale det dobbelte for en vin, der er blot lidt sjovere. Men leder man efter en billig og OK italiensk dagligvin - med vægt på billig - så er rosso'en her oplagt.

Juni 2002
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.