2,5 stjernerRødvin

Rosso del Soprano, Palari, 2007, 13,5% (Sicilien, Italien) L.1

225,00 hos Wineimporters (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Voldsom uenighed: Der er en stjerne fra Helle, der slet ikke brød sig om vinen, mens der er fire fra mig. En af de for Helle udslagsgivende smage er en gummitone, som hun beskriver som "sved i gummisko" og som tænder hende fuldstændig af. Jeg kan godt i begyndelsen fange en svag gummismag, men hos mig er den langt ude i baggrunden og den generer mig ikke.

Lys farve. Duft og smag af bær med bolcher - og den nævnte gummi. En smule saftet. Efter luftning kommer der milde krydderier og lidt sød lakrids, stilfærdigt kompleks. Pæn længde.

Det overvejende indtryk er lyst, men dvæler man ved smagen kommer der også et venligt mørke og en blid dybde. Flot.

Strukturen er superelegant med totalt integrerede og milde tanniner.

August 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.